Vikt Detox - 5 misstag att undvika

Sista gången jag gjorde en Google-sökning på "detox diet", fick jag över 2,680,000 resultat. Detox eller rengöring, är ett hett ämne och av goda skäl. Vi lever i en allt mer giftiga värld där vi antingen äter, andas in eller annars utsätts för kemikalier i form av bekämpningsmedel, livsmedelstillsatser, städare hushåll, droger, föroreningar, cigarettrök, tungmetaller, för att nämna några. Kort sagt, finns det ingen flykt. Några som vi har kontroll över, till exempel vad vi väljer att äta, andra vi inte, som flygbränsle och industriellt avfall spydde i atmosfären.

Detox diet har blivit på modet bland jet set och kändisar, men många människor är inte helt klar på vad avgiftning verkligen betyder, eller hur det fungerar. Det är i huvudsak en näringsmässig system som syftar till att befria kroppen av skadliga föroreningar, lämnar cellerna friskare och kunna utföra de uppgifter som de gjordes för. Det finns en veritabel uppsjö av detox planer. Vissa är bättre än andra, och vissa kan faktiskt vara skadligt, så gör din forskning innan du startar en rengöra. En webbplats i listan över 30 olika detox diet planer sträcker sig från "Master Cleanse" till den "Hallelujah Diet". Hur vet du som en att välja?

En bra detox eller rengöra, är en som spolar gifter och på samma gång översvämningar kroppen med högkvalitativa näringsämnen. Genom att kombinera rätt näringsämnen, mineraler, vitaminer och rätt balans av renande örter kan du ge kroppen vad den behöver så det kan eliminera vad det behöver inte (toxiner, metabola avfall, överflödigt fett och vatten.)

Det är viktigt att inse att rensningen för viktminskning inte bör innebära fasta, vilket kan vara riktigt skadligt för kroppen. När du detox, måste du att stödja din kropp med rätt mineraler, vitaminer och bio-tillgänglig proteiner (lättsmälta proteiner med komplett aminosyra profil, som odenaturerat vassle). Du måste ge din kropp de väsentliga näringsämnen den behöver för att reparera och regenerera friska celler.

Här är de 5 misstag att undvika när man påbörjar en detox diet:

1. Inte dricka tillräckligt med vatten. Vatten reglerar kroppstemperaturen, hjälper andas, transporterar näringsämnen, skapar energi i dina celler, bär bort avfall och hjälper dina muskler funktion. Cellerna måste vara tillräckligt hydrerade för att spola ut orenheter.

En bra tumregel är att dricka hälften av din kroppsvikt i gram. Till exempel, om du väger 120 kg, dricka 60 oz vatten om dagen.

2. Äta en kost rik på sura livsmedel. Hälsa trivs i en alkalisk kroppen, sjukdom trivs i en sur kropp. Om din kropp är för surt kommer att det hålla kvar vatten i vävnader i ett försök att sprida surhetsgraden. Detta kan också orsaka kroppen att hålla på till fett.

3. Dricka sura drycker. Soda är den värsta boven, men också vara medveten om kaffe, många fruktjuicer och energidrycker att nämna några. Alla dessa är mycket sura och kan utlösa förödelse på kroppens förmåga att bränna fett effektivt.

4. Inte konsumera tillräckligt med kalorier. Om du går mer än 48 till 72 timmar med otillräcklig kaloriförbrukning, din ämnesomsättning kommer att sakta ner och din kropp kommer att hålla på till fett.

5. Inte inklusive motion för att hjälpa spola toxiner från kroppen.

För att säkerställa bästa resultat när inleder en vikt förlust detox, först hitta en plan som innehåller hög kvalitet näring. Sedan se till att du dricker tillräckligt med vatten, äta en alkalisk kost, klipp ut sura drycker, konsumera rätt mängd kalorier och införliva ett träningsprogram. Om du följer dessa tips kommer du att på din väg att bli av med oönskat fett och förbättra din hälsa.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: